Skrittur med sällskap

I lördags fick Poker en välförtjänt vilodag efter två hårda träningspass i ridhuset. Jag pussade bara på honom och såg till att han hade det bra. Igår kväll var vi ute och skrittade en jättemysig runda tillsammans med Columbine och Escada. Vi var väl ute ca 40 minuter och bara skrittade på hårt underlag, så himla bra träning och så otroligt mysigt!

Jag upplever att han blir så himla lösgjord av att bara vara ute och skritta. I början är han oftast lite hetsig men sen efter ett tag brukar det lugna ner sig, oftast, haha! Det är ju ofta väldigt mycket att titta på enligt Poker, särskilt nere mot ridskolan och borta vid bostadsområdena. T.ex. barn, hundar, läskiga soptunnor, andra hästar (?) osv osv.. Man kan ju lugnt säga att han blir mentalt trött efter att ha så mycket att kolla på haha!
 
I alla fall, idag måndag så blir det antingen en till vilodag för att ladda upp inför kommande träningsvecka eller så blir det en skritt/klätterrunda i skogen. Jag ska nämligen till naprapaten idag så det beror lite på hur jag känner mig i min rygg efter det.
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp